@article{oai:tezukayama.repo.nii.ac.jp:00000095, author = {藤井, 修平 and Fujii, Shuhei and 中山, 伸 and Nakayama, Shin and 山本, 良一 and Yamamoto, Ryoichi and 藤井, 修平 and Fujii, Shuhei and 中山, 伸 and Nakayama, Shin and 山本, 良一 and Yamamoto, Ryoichi}, journal = {帝塚山大学短期大学部紀要}, month = {Feb}, note = {P(論文)}, pages = {102--105}, title = {食品中の重金属元素(III) : 食品中アルミニウム含量の調理条件などによる影響}, volume = {40}, year = {2003}, yomi = {フジイ, シュウヘイ and ナカヤマ, シン and ヤマモト, リョウイチ and フジイ, シュウヘイ and ナカヤマ, シン and ヤマモト, リョウイチ} }