@article{oai:tezukayama.repo.nii.ac.jp:00000626, author = {松本, 佳子 and Matsumoto, Yoshiko and 藤井, 修平 and Fujii, Shuhei and 中山, 伸 and Nakayama, Shin and 山本, 良一 and Yamamoto, Ryoichi and 松本, 佳子 and Matsumoto, Yoshiko and 藤井, 修平 and Fujii, Shuhei and 中山, 伸 and Nakayama, Shin and 山本, 良一 and Yamamoto, Ryoichi}, journal = {人間環境科学, Human and environmental sciences}, month = {}, note = {P(論文)}, pages = {201--208}, title = {食品中の重金属元素(II)食品中鉛含量の調理条件などによる影響}, volume = {8}, year = {1999}, yomi = {マツモト, ヨシコ and フジイ, シュウヘイ and ナカヤマ, シン and ヤマモト, リョウイチ and マツモト, ヨシコ and フジイ, シュウヘイ and ナカヤマ, シン and ヤマモト, リョウイチ} }