@article{oai:tezukayama.repo.nii.ac.jp:00000322, author = {藤井, 修平 and Fujii, Shuhei and 中山, 伸 and Nakayama, Shin and 山本, 良一 and Yamamoto, Ryoichi and 藤井, 修平 and Fujii, Shuhei and 中山, 伸 and Nakayama, Shin and 山本, 良一 and Yamamoto, Ryoichi}, journal = {帝塚山短期大学紀要. 人文・社会科学編・自然科学編, Journal of Tezukayama College. Cultural and social sciences & natural sciences}, month = {Mar}, note = {P(論文)}, pages = {196_a--191_a}, title = {食品中の重金属元素 : I 食品中アルミニウム含量の調理条件などによる影響}, volume = {36}, year = {1999}, yomi = {フジイ, シュウヘイ and ナカヤマ, シン and ヤマモト, リョウイチ and フジイ, シュウヘイ and ナカヤマ, シン and ヤマモト, リョウイチ} }